+47 913 64 599 paal@hpcomposites.no
Velg en side

 

HP Composites Corvette

Frode Alhaug tok turen innom HPC med sin nye Corvette Z06 for en del ombygging. Bilen har en alu ramme og et kareosseri i glassfiber. Skal man være værst i Norge i dag, eller henge med i toppen så er det ikke bare effekt det går i, her må også vekten ned. HPC ble satt til å bygge nytt panser og tak til bilen, som har ført til en besparelse på hele 60% og 80% i forhold til orginal vekt.

Som om ikke det er nok, ble det også bygget en ny front som er formstøpt til bilen. Da for å få ned vekten betraktelig og mer kjøling til bremser og motor. Frode har nå fått en front som er enkel å demontere ved frakt av bilen og for service. Det er også blitt bygget en ny cupleppe som går et stykke under bilen, denne kan høyden juseres på, sånn at den kan tilpasses hver enkelt bane som bilen brukes på. Alt som gjennstår nå er å få lakket delene,så er de klare til montering på bilen.

Ved bygging av ny front så har man lettere tilgang til nye deler hvis uhellet først skulle være ute, eller man drar av banen eller blir påkjørt. Skulle man ha bestilt nye deler fra USA så hadde det fort gått 3-4 uker, men når formene er i Norge og HPC ikke er mer enn noen timers kjøring, kan delen bli produsert og levert på en drøy uke!

Vi ønsker Frode lykke til med 2010 sesongen, og håper at innvisteringene i nye
å lettere deler vil resultere i korter rundetider!